POLÍTICA DE PRIVACITAT

INFORMACIÓ DEL TITULAR DEL WEB

Raó Social: INTIAM RUAI, S.L. (en endavant, l’“Empresa” o el “Responsable”).
CIF: B43564186
Domicili:  SANTA MARIA, 19 – 08191 – RUBI – BARCELONA
Telèfon: 936978439
Email per comunicacions en matèria de Protecció de dades: INFO@INTIAM.CAT

RESPONSABLE DE PROTECCIÓ DE DADES

El titular és el responsable de les dades personals que són recaptats per la navegació i ús d’aquesta web d’acord amb els requisits establerts per REGLAMENT (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de dades de les persones físiques així com d’acord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE).

A l’utilitzar aquest lloc web entenem que ha llegit i comprès la informació que s’exposa en relació amb el tractament de les seves dades de caràcter personal.

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

El responsable aplica el principi de responsabilitat activa en el tractament de les dades de caràcter personal, mantenint una constant posada a el dia i una promoció de la millora contínua de el sistema de protecció de dades d’acord amb els requisits legals exigibles, garantint en tot cas:

* El respecte a les llibertats i els drets fonamentals de les persones físiques.

* Que les dades són tractats de manera lícita, lleial i transparent.

* Que les dades tractades són exactes, adequades, pertinents i limitats en relació amb els fins per als quals són recollits.

* Que els fins per als quals són recollits són explícits i legítims i que no són tractats de manera incompatible amb aquests fins.

La finalitat d’aquest document és informar els usuaris sobre què fem amb les seves dades personals, com es recullen, per a què s’utilitzen, els drets que els assisteixen així com tota la informació legal necessària establerta per la normativa vigent.

DADES RECOLLIDES, FINALITAT I LICITUD

Les dades de caràcter personal tractades són els aportats pels usuaris a través dels formularis disponibles en aquest lloc web i són els mínims exigibles per poder:

* Enviar-li informació sobre els nostres productes / serveis.

* Atendre consultes.

* Tramitar comandes, així com poder elaborar les factures corresponents, informar sobre l’estat de les comandes, atendre reclamacions i qualsevol altra gestió derivada de la prestació del servei realitzat a través d’aquest lloc web.

Aquestes finalitats estan basades en principis legals de tractament de les dades recollides per la normativa vigent: per a l’execució d’un contracte o la prestació d’un servei als usuaris, per al compliment d’obligacions legals, per l’interès legítim i amb el consentiment de els usuaris.

FORMULARIS WEB

Les dades personals recaptades a través del formulari web de contacte s’usen per poder atendre qualsevol consulta que l’usuari realitzi a través d’aquest.

Les dades personals recollides en el formulari de comandes tenen la finalitat de tractar les dades necessàries per a la correcta gestió de les seves comandes.

El tractament de les dades està legitimat pel consentiment que vostè ens presta a l’acceptar expressament les condicions del tractament informades a través d’aquesta política de privacitat.

DESTINATARIS DE LES DADES

Les dades de caràcter personal obtingudes a través dels formularis web són registrats i conservades en suports electrònics controlats i supervisats pel responsable del tractament.

Les seves dades personals no es comunicaran a tercers, amb l’excepció que aquesta comunicació de dades estigui emparada en una obligació legal o quan per a la correcta prestació el servei o l’execució del contracte sigui necessari comunicar les seves dades a tercers per poder efectuar el pagament
(Passarel·les de pagament), així com gestionar els lliuraments dels productes (transportistes) emparada la cessió a les necessitats de l’servei. Pagament mitjançant altres passarel·les de pagament, recomanem als l’usuari que li la política de privacitat per entendre com maneja la informació personal, per exemple:

Redsys Serveis de Processament, S.L. ( “Redsys”), amb domicili a Madrid, carrer Francesc Sancha, número 12, i amb C.I.F. número B-85955367, que compleix íntegrament amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal i amb els compromisos de confidencialitat propis de la seva activitat. Redsys ha adoptat les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit. Podeu veure la seva política de privacitat en:

https: www.redsys.es/legal/20180223_politica_de_privacidad_web_publica_redsys.pdf PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. (R.C.S. Luxembourg B 118.349), la política de privacitat estableix les mesures de seguretat adequades per al correcte tractament de les dades personals dels usuaris. Podeu veure la seva política de privacitat en:

https://www.paypal.com/es/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=es_ES#1

Per als casos en què la comunicació de dades a tercers no estigui emparada en les bases legals establertes en l’apartat anterior, la comunicació de dades a altres destinataris només es realitzarà si l’usuari ha donat el seu consentiment exprés.

Es mantenen uns criteris estrictes de selecció d’encarregats de tractament i el compromís contractual amb cada un d’ells per complir i fer complir les obligacions establertes en matèria de protecció de dades.

En el cas que hi hagi transferències internacionals de dades INTIAM RUAI, S.L. garantirà que la transferència de les seves dades personals es realitza de conformitat amb les lleis de privacitat aplicables i, en particular, que s’apliquin les mesures contractuals, tècniques i organitzatives necessàries, com les clàusules contractuals estàndard aprovades per la Comissió Europea.

MESURES TÈCNIQUES I ORGANITZATIVES DE PROTECCIÓ DE DADES

Els suports compten amb les mesures tècniques i organitzatives necessàries que garanteixen la confidencialitat i la conservació de les dades personals obtingudes a través del web.

Les dades personals recollides des de la web són tractats mitjançant protocol HTML amb certificat SSL vàlid.

El personal implicat en les operacions de tractament de dades: accés, edició, esborrat, etc … està capacitat per a això, format i compromès amb aquesta política de protecció de dades.

CONSERVACIÓ DE DADES

Les dades de caràcter personal obtingudes mitjançant el formulari de contacte seran conservades el temps necessari per atendre la sol·licitud / consulta realitzada.

Les dades de caràcter personal obtingudes mitjançant el formulari de comandes seran conservats mentre hi hagi una relació contractual i / o comercial amb vostè o mentre vostè
no exerceixi el seu dret de supressió, cancel·lació i / o limitació del tractament de les seves dades.

Vençuda la relació contractual mantindrem la informació degudament bloquejada, sense donar-li cap ús, mentre pugui ser necessària per a l’exercici o defensa de reclamacions o pugui derivar algun tipus de responsabilitat judicial, legal o contractual del seu tractament, que hagi de ser atesa i per a això sigui necessària la seva recuperació.

En cas que hi hagi acceptat expressament l’enviament d’informació comercial conservarem les seves dades de contacte fins que vostè ens comuniqui la seva decisió d’anul·lar aquests enviaments comercials.

Informació sobre l’existència de decisions automatitzades (inclosa l’elaboració de perfils).

Normalment no adoptem decisions automàtiques, però quan ho fem deixarem clar que s’està adoptant aquest tipus de decisió. No obstant això, INTIAM RUAI, S.L. recull diversos apartats dedicats a la personalització de serveis per tal de mostrar publicitat personalitzada a l’ingressar al seu lloc web i també per a l’enviament de comunicacions personalitzades.

INTIAM RUAI, S.L. reconeix la possibilitat de la realització de perfils per millorar la seva oferta de productes o personalitzar l’enviament d’ofertes comercials o donar un tracte més personalitzat a client.

Oposició al fet que les dades siguin tractades amb finalitats publicitàries.

Si vas donar el teu consentiment perquè utilitzessin les teves dades amb finalitats publicitàries i no desitges seguir rebent publicitat, pots revocar el consentiment donat en qualsevol moment i mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a mail del el responsable INFO@INTIAM.CAT.

CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

És possible que modifiquem la informació continguda en aquesta Política de Privadesa i galetes quan ho estimem convenient. En cas que ho fem, t’ho notificarem per diferents vies a través de la Plataforma (per exemple, a través d’un banner, un element emergent o un avís push), o fins i tot t’ho comunicarem a la teva adreça de correu electrònic quan el canvi en qüestió sigui significatiu envers la teva privacitat, de manera que puguis revisar els canvis, valorar-los i, si escau, oposar-te o donar-te de baixa en algun servei o funcionalitat. En qualsevol cas, et recomanem que revisis aquesta Política de Privadesa i galetes de tant en tant per si hi ha canvis menors o introduïm alguna millora interactiva.