Aquesta activitat consisteix en la possibilitat d’alimentar un equip de so amb energia solar a partir d’una unitat mòbil fotovoltaica. L’equip exposat al Sol permet tenir, durant les hores de dia, música ambiental que acompanya altres possibles activitats o esdeveniments, a part de poder disposar de micròfon per anunciar informacions o realitzar algun parlament públic. La forma més coherent i sostenible d’amenitzar musicalment una festa amb la mínima petjada ecològica.

Per l’activitat es compta amb un equip solar fotovoltaic autònom que incorpora un mòdul fotovoltaic de 140 Wp, acumulador estacionari de 100 Ah/12 V i un convertidor cc/ ca de 600 W de potència. El monitor responsable de l’activitat i l’equip, explica als interessats que s’acosten per veure com funciona l’equip i el recorregut i transformació de l’energia que arriba del Sol fins a convertir-se en la música que se sent. L’equip compta amb un sistema de bateries per a poder funcionar en cas que el dia s’ennuvoli.

NECESSITATS

Espai: requereix d’una superfície assolellada de 10 m2.

Adreçat a: públic general i famílies

Durada: a pactar amb l’organització

Segons el cas caldrà valorar la necessitat de realitzar una prova de la connexió prèviament. Si fa núvol l’equip funciona amb el sistema de bateries durant vàries hores.

Equip de so solar