Tallers per a educació secundària,
batxillerat i cicles formatius

Tots els tallers de formació destinats a l'educació secundària.

Per a nosaltres l’educació i la formació sobre les energies renovables, l’eficiència energètica i l’estalvi energètic són bàsiques per aconseguir un model energètic sostenible per això oferim aquest tallers destinats a l’educació secundària, batxillerat i els cicles formatius.

Oferim els nostres tallers i activitats escolars en energies renovables i eficiència energètica

Tallers per a educació secundària

Adreçat a l’ESO i Batxillerat. L’activitat consta d’una explicació teòrica amb suport audiovisual a l’aula i una part pràctica on l’alumnat muntarà 4 maquetes de cases solars. 

Adreçat a l’ESO i Batxillerat. Perquè l’alumnat comprovi que l’energia solar ens pot escalfar l’aigua, sense contaminar, es muntaran 3 equips solars tèrmics i s’experimentarà amb ells.

Adreçat a l’ESO i Batxillerat. D’una manera pràctica, es comprovarà que aplicant mesures senzilles d’estalvi energètic i d’eficiencia energètica, es pot reduir moltíssim el consum energètic, les emissions i la despesa econòmica d’una casa.

Sol·licita informació

Si estàs interessat en aquests cursos de formació no dubtis en contactar amb nosaltres i t’enviarem la informació el més aviat possible