Assessoraments a entitats públiques

Orientem a les entitats públiques per tal que puguin reduir els costos econòmics i les emissions dels seus edificis.

L’objectiu és fer que aquests edificis tinguin un impacte ambiental menor i uns costos energètics més baixos. Tot això, sense reduir el seu confort i la seva funcionalitat.

Tenim àmplia experiència en fer assessoraments energètics a les escoles i als instituts, a les llars d’infants, les biblioteques, els centres cívics, als ajuntaments i a altres edificis públics.

Com realitzem els nostres assessoraments a ENTITATS PÚBLIQUES

Assessoraments

Guiem als i les responsables d’aquests edificis perquè entenguin bé les seves factures energètiques i les d’aigua per poder-les gestionar correctament.

Ensenyem com fer digitalment un seguiment del seu consum energètic mensual i anual, a mirar la potència contractada demandada i altres paràmetres.

Aconsellem mesures d’estalvi energètic fàcilment aplicables, per tal d’aconseguir una reducció del seu consum energètic.

Optimitzem la factura elèctrica i la del gas (la Discriminació horària, la potència contractada, les tarifes, els manteniments, etc.)

Aconsellem que aquests edificis estiguin abastits amb energia renovable tant, amb la contractació de l’electricitat a una comercialitzadora d’energia verda, com amb la implantació d’una instal·lació d’energia solar.

Els nostres assessoraments els podem realitzar de forma presencial o on-line en funció de les vostres necessitats.