Assessoraments i oficines energètiques

Realitzem formació i assessorament per crear i gestionar oficines de transició energètiques. També oferim assessoraments energètics en diferents sectors: comerços, petites i mitjanes empreses, edificis municipals i particulars.

Ajudem a les entitats públiques a crear i gestionar oficines de transició energètica per ajudar a la població i a les petites i mitjanes empreses a reduir el seu cost econòmic i les emissions de CO2 derivades del seu consum energètic.

Els nostres assessoraments energètics estan destinats a reduir els costos econòmics del consum d’energia. També, ajudem a disminuir l’impacte ambiental derivat de la despesa energètica mitjançant estudis d’eficiència energètica i amb la implantació d’energies renovables.

Oficines de transició energètica i assessoraments energètics per a tots els àmbits

Assessoraments i oficines energètiques

Objectius de l'oficina energètica

Ajudar a crear i gestionar una oficina en la qual es treballin tots els temes relacionats amb el futur model energètic sostenible

Moltes de les tasques es poden oferir també en format online.

Finalitat dels nostres assessoraments

Optimitzar la factura elèctrica per tal d’aconseguir el millor preu possible, recomanar mesures d’estalvi energètic i estudiar la viabilitat d’incorporar energies renovables.

Els nostres assessoraments els podem realitzar de forma presencial o on-line en funció de les vostres necessitats.