Oferta Formativa   

 

INTIAM RUAI SL, ofereix un ampli ventall de cursos d’energies renovables   per diferents nivells,donant resposta a les necessitats de formació, tan a les persones que volen conèixer les energies renovables i les seves possibilitats com a recurs energètic, així com als professionals i tècnics que necessiten ampliar els seus coneixements professionals en aquest camp

 

 

      Formació continua

 

Aquest cursos esta dirigits a tots els professionals i/o afeccionats que estiguin interessats en introduir-se en el camp de les energies renovables. El curs constarà d’una sèrie de sessions  teòriques, compaginades amb tot un seguit de sessions  practiques que donaran a conèixer els criteris bàsics a l’hora de dissenyar, instal·lar i mantenir sistemes solars.

 

 

  • Curs d’Introducció a l’energia Solar. (40h) 
  • Curs d’Energia Solar Tèrmica subvencionat. (30h)
  • Curs energia solar Fotovoltaica


       Formació Online 

      

 

Aquest cursos esta dirigits a tots els professionals i/o afeccionats que estiguin interessats en introduir-se en el camp de les energies renovables. Però que  no els es possible desplaçar-se a les nostres instal·lacions per  el seguiment de les classes. En aquesta modalitat les classes teòriques s’imparteixen en mode On-line, en el que els alumnes assisteixen a classe per videoconferencia, interactuant en temps real amb el professor i la resta d’alumnes del curs.

 

  • Curs de verificació de instal·lacions solars tèrmiques.  (36h)
  • Curs de introducció a la energia solar.  (36h)
  • Curs de Energia Solar Fotovoltaica.  (36h)