En l’aula virtual l’alumne disposa d’un seguit de recursos i eines d’acompanyament per a la formació i alhora es un espai per a la formació a distancia “on-line”. En aquesta modalitat les classes teòriques s’imparteixen en mode on-line, en el que els alumnes assisteixen a classe per videoconferencia, interactuant en temps real amb el professor i la resta d’alumnes del curs. 

En aquest apartat l’alumne disposa d’un seguit de documents de lliure disposició, complementaris a la documentació dels nostres cursos. En aquest apartat la documentació es presenta ordenada per blocs temàtics.  

  • Lectures

En aquest apartat es presenta un recull de publicacions recomanades relacionades amb el coneixement de les energies renovables. Com a introducció en aquesta secció, cada mes presentem i comentem un llibre que considerem especialment interessant.  

En aquest apartat es presenta un recull d’adreces web de institucions amb dades i recursos relacionats amb les energies renovables. La dada del enllaç recomanat s’acompanya d’una breu descripció de la entitat i la pagina web.  

  • Info Intiam

Aquest apartat de la nostra pagina pretén ser un altaveu de les activitats, noticies, etc… en les que la nostra empresa estigui implicada directament o indirectament.